JAS

Komea JAS, kuva Ari Peltola
JK3 FH1 BH
Mithrandir Name Of The Game
KoiraNet

s.15.2.2013
mustavalkoinen lyhytkarvainen uros. Kantaa tricolour väriä samoin kuin pitkää karvanlaatua.

Lonkat B-A
Kyynärät 0-0
olat kuvattu terveeksi
Selkä kuvattu epävirallisesti terveeksi
polvet terveet 2016
Silmäpeilattu niin pentuna kuin aikuisena terveeksi.
CEA, CL ja TNS normaali vanhempien tulosten perusteella.

Om. Anne Juslin, Hämeenlinna

JAS on vietikäs, vahva ja toimintakykyinen uros. Sen päälaji on FH-jälki, mutta osaamista on käyty testaamassa myös PK-jäljellä, jossa JAS suoraan kolmessa kokeessa ansaitsi viimeisimmässä JK3 koulutustunnuksen ykköstuloksella. Käyttövalio kello siis käynnistyi! Tokokentillä JAS käy pääasiassa talvisin, ja siellä on kisaoikeus erikoisvoittajaluokkaan. JAS on harrastanut myös hakua, vepeä ja hupaillut agilityssä lainaohjaajien kanssa.

Komea ja raamikas JAS, kuva Ari Peltola


JAS on raamikas ja iso uros, olematta mitenkään kömpelö tai raskas. Sillä on kaiken kaikkiaan terve rakenne, vaikkei se tokikaan ole mikään näyttelykoira.

JAS on hyvin avoin ja ystävällinen sylikoira, sillä ei ole vahtimistaipumista eikä se ääntele oikeastaan lainkaan. Kaikkien poikien kanssa se ei tule juttuun, mutta on hyvin välinpitämätön treenitilanteessa ja 'käskyn alla'. Töitä tehdessään JAS on intensiivinen ja vahva. Se ei ole kovin sähäkkä eikä sähläävä, mutta tekee ehdottomasti nopeasti ja napakasti hommia. Suurena koirana se on hyvin näyttävä tehdessään PK-tottista. JAS ei ole häiriöherkkä eikä ohjaajapehmeä ja kestää painettakin, tosin sen kanssa on alusta asti panostettu hienosti motivaatioon, yhdessä tekemiseen ja fiilikseen. JAS palkkautuu niin lelulla (leikkii oikein hyvin ja voimakkaasti) sekä ruualla. Se on kaikki ruokainen eikä ole herkkä vatsainen.

JAS on harrastanut myös vepeä.


JAS on hyvin terveestä pentueesta, kaikilla A tai B lonkat, 0-kyynärät, ei OCD tapauksia ja selätkin on terveet. JASin isä on jättänyt oikein tervettä jälkikasvua kaikenkaikkiaan. JASin isä on ensisijaisesti paimenkoira ja kisaakin siinä kakkosluokassa. Agilityssä se kisaa maxi3 luokassa. JASin äiti on kisannut tokon avoluokassa, ja äidinsisko on tehnyt upean tokouran aina maajoukkueessa asti sekä agissa kisannut kolmosluokassa menestyksekkäästi.

On se hieno <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti